Intune Torhout

Oostendestraat

UITERST GOED GELEGEN NIEUWBOUWWONINGEN

Deze prachtige nieuwbouwwoningen te koop in Torhout combineren heel wat troeven om uw droomhuis te worden.

Vooreerst is er de absolute topligging: net buiten de grote drukte van het centrum van Torhout maar wél binnen handbereik van al wat u nodig hebt. De bakker, een kapsalon, restaurants, allemaal te voet bereikbaar.

Overweegt u de aankoop van een woning in Torhout, bent u op zoek naar nieuwbouw op een topligging, een afwerking op maat, dan wordt dit uw droomwoning! Van de vloerkeuze in hoge kwaliteitsmaterialen tot de posities van stopcontacten, alles wordt gedetailleerd besproken zodat uw woning volledig naar wens, volgens de modernste bouwtechnieken wordt gebouwd.

Elk van de 10 woningen heeft eigen accenten: Heeft u liever een ruimere slaapkamer? Vindt u net een groot bad in de badkamer belangrijk? De keuze is aan u. Wat wel voor elke woning gelijk geldt: heel wat licht en ruimte, 3 slaapkamers, leuke tuin én een gesloten garage.

De woningen zijn ondertussen volledig afgewerkt, alsook de tuinen zijn volledig aangelegd! Meer weten? Neem contact met ons op en ontdek alle details van deze uitzonderlijk huizen te koop in Torhout.

  • 10 UNITS: HALFOPEN OF GESLOTEN
  • ENERGIEZUINIG & MODERNSTE TECHNIEKEN
  • 3-4 SLAAPKAMERS
  • WERKEN GESTART
  • VOLLEDIGE VRIJHEID MATERIAALKEUZE

Meer info over
dit project?