Kotville

Brugge

KAN-EN-KLARE STUDENTENWONINGEN

De residentie Kotville is het ideale investeringsproduct.

Gebouwd op 450m van de grootste hogeschool van Brugge, vlak aan verbindingswegen zowel voor de wagen als het openbaar vervoer, beschikt de Residentie Kotville over maar liefst 125 studentenkamers, een ruime parking én een gigantische fietsenberging, kortom: de ideale studieplek voor de vele Brugse studenten.

Na de ligging is er een 2de belangrijke pijler; de architectuur: Het ervaren architectenkantoor BAU bedacht een toegankelijk hedendaags concept waarbij de ruimtes optimaal benut worden én het gebouw er visueel tussenuit springt! Het groene accent dat in contrast staat met de houtstructuur van de buitengevel geeft de Residentie extra cachet en bovenal een frisse, hedendaagse look.

Een 3e, niet te onderschatten troef van de residentie Kotville is de persoonlijke aanpak in combinatie met prioritaire aanpak op veiligheid! Zo beschikt Kotville over een eigen verhuurdienst waardoor studenten én eigenaars vlot een aanspreekpunt hebben en geen van beiden zich kopzorgen moet maken over wetgeving, contracten en ga zo maar door. Daarnaast is er een conciërge in het gebouw die 24/7 beschikbaar is voor de studenten. Dit voor allerhande kleine issues, maar ook voor een babbel wanneer dit nodig blijkt. Uiteraard waakt de conciërge ook over de dagelijkse rust en de veiligheid, ondersteund door het permanente camerasysteem.

Last but not least: Elke kamer beschikt over eigen sanitair; een badkamer met inloopdouche, lavabo en hangtoilet. Daarnaast vinden we in iedere studentenkamer een flatscreen, eigen koelkast, videofoon en hypersnelle WiFi-verbinding! Enkele kamers beschikken zélfs over een eigen kitchenette én mezzanine slaapkamer.

Kotville kortom, is de place to be voor iedereen die in 8200 studeert, de goede kritieken en bijgevolg hoge bezettingsgraad betekenen een zeker rendement voor eigenaars(in spe).

  • 12 TOPAPARTEMENTEN
  • 24/7 CONCIËRGE + CAMERABEWAKING
  • VIDEOFOON
  • TV & SUPERSNELLE WIFI
  • EIGEN BADKAMER MET INLOOPDOUCHE, WASTAFEL EN WC.
  • AFGESLOTEN FIETSSTALLING
  • VOLLEDIG BEMEUBELD MODERN COMFORT
  • DEGELIJKE AKOESTIEK

Meer info over
dit project?